Iværksætteri

 
Iværksætteri er et af vores specialer. Vi brænder for det og kender mulighederne og faldgruberne, når man skal starte egen virksomhed. Hvad enten det er fra bunden eller ved overtagelse af en eksisterende virksomhed.

Vi ved hvor vigtigt det er for en iværksætters videre succes og overlevelseschancer, at der skabes det helt rigtige juridiske og kommercielle fundament allerede i den spæde start. Vores mange års erfaring gør, at vi både har et højt teoretisk niveau og en stor praktisk erfaring med, hvad der virker.

Vi har også en stor forståelse for, at man som iværksætter sjældent har et stort budget til sin rådighed. Vi tilstræber at give alle iværksættere en fast pris eller et overslag, når vi påbegynder opgaven. Så kendes omkostningen og det kan indgå i budgettet fra start.

Hos House of Innovation i Kolding er vi faste rådgivere og rådgiver hver måned iværksættere om virksomhedsstart. På tilsvarende vis varetager vi rådgivningen af in-house virksomheder i Incuba Science Park netværket. Dette foregår hver torsdag. Vi leverer også månedligt IN-House rådgivning i Spinderihallerne og Slagteriet i Vejle, House of Design i Kolding, Start Up City i Aarhus og andre steder. 

Endvidere underviser vi i iværksætteri talrige steder. Eksempelvis hos Business Kolding, IT Innovation i Vejle, Innovationshus Syd i Rødding, Iværksætterhøjskolen, Videnpark Trekantområdet, Vejen Udviklingscenter, House of Innovation, Designskolen i Kolding, Uddannelseshjulet for iværksættere i Vejle og flere andre steder.

Derudover har vi været medinitiativtagere til IT-iværksætteruddannelsen hos IT Innovation i Vejle ligesom vi har siddet mange år i bestyrelsen for Iværkcenter Vejle Amt. Vi var ligeledes med i opstarten af Connect Denmark Syddanmark og i arbejdsgruppen under Erhvervs- og Byggestyrelsen, som stod bag.

I det daglige er vi aktive medlemmer af Connect Denmark og bidrager også her med input til de mange dygtige iværksættere.